ТРАДИЦИОНАЛНО ДРУЖЕЊЕ ЗМАЈЕВАЦА И ТЕКСТИЛАЦА

У оквиру Дечије недеље, сада већ традиционално, у госте су нам дошли другари из ОШ „Јован Јовановић Змај“. Ученици наше школе су се и овога пута потрудили да својим другарима, Змајевцима, боравак протекне у забави и добром расположењу. Упознали смо их са техникама шивења којима се користе наши средњошколци, као и начином функционисања нашег текстилног смера.

Уз много позитивне енергије, осмеха и топлих речи, креативна страна сваког од учесника дошла је до изражаја и дала нам је прегршт занимљивих и јединствених модних креација. Да је шивење забавно, колико је и корисно, уверили су се сви, тако да је остао један жал због растанка, али и једно обећање и жеља за поновним сусретом.

Овим путем се желимо захвалити и свим осталим ученицима и наставницима Змајеве школе, који су организовали прикупљање хуманитарне помоћи у виду различитих одевних предмета за наше најугроженије ученике. Да је даривање нешто што човека чини срећним, како онога коме се дарује, тако и оних који дарују, осетили су данас сви присутни. Зато драги наши другари, ми данас вама дарујемо један велики осмех захвалности и упућујемо најискренији позив за поновним дружењем!

До следећег виђења!