ДЕЧИЈА НЕДЕЉА ОД 7. ДО 13. ОКТОБРА 2024.

… А деца пуна маште, деца су украс света… Дечија недеља је највећа манифестација за заштиту и промоцију дечјих права. Ове године је обележена под слоганом:  „Ја сам дете, имам план: Толеранција и љубав за сваки дан!

У нашој школи наставници су током ове важне недеље имали пуно ваннаставних активности везаних за дечија права и истицање поштовања, љубави и слоге међу свима нама, што је и циљ ове манифестације. Сваки разред или група реализовали су активност на свој начин. Ученици цвећарског смера средње школе и овог пута желели су да повежу толеранцију и љубав  путем садње цвећа и прављења аранжмана. Као и увек, кад је дружење у питању, позвали смо најмлађе малишане, ученике нижих разреда, да заједно скренемо пажњу како на љубав, тако и на одговорност према раду.

Разноврстан садни материјал донирао нам је Расадник ,,Шкрбић“ из Панчева и сваки цвет добио је своје место уз машту и креативност ученика и наставника. Овом акцијом показали смо међугенерацијску солидарност, комуникацију, бригу о нашој школи да буде лепша и уреднија. А као што овогодишњи слоган каже, трудимо се да нам сваки дан буде пун љубави и толеранције јер тако ћемо сви бити срећни, задовољни и успешни.